Țeavă din polietilenă și fitinguri pentru apă

Țeavă din polietilenă și fitinguri pentru apă

fitinguri pentru apa

Solicită acum ofertă de preț

Detalii:

PEHD sau țevile din polietilenă de înaltă densitate sunt utilizate pe scară largă în rețele de distribuție a apei potabile pentru consumatori casnici și industriali; rețele de irigații și gospodărirea apelor; rețele de canalizare fie în sistem gravitațional, fie în presiune; rețele de canalizări interioare pentru construcții; transport de ape uzate, substanțe chimice, deșeuri periculoase și gaze comprimate.

Țeava PEHD este o țeavă flexibilă din plastic, fabricată din polietilenă termoplastică de înaltă densitate, folosite în industria apei, gazului, petrolului și alte industrii. Datorită greutății sale reduse și rezistenței ridicate la coroziune, industria țevilor HDPE este în continuă creștere.

Țevile PEHD se caracterizează printr-un  comportament mecanic foarte bun, rezistență chimică excelentă, rezistență la radiatiile UV, la abraziune, precum, și la temperaturi joase.

Sistemele de conducte PEHD proiectate corespunzător oferă o performanță de lungă durată în comparație cu alte sisteme de conducte. Durata de viaţă este apreciată la minim 50 de ani în cazul respectării condițiilor de presiune și temperatură precum și a tehnologiei de punere în operă.

Țevile sunt de culoare neagră omogenă și opacă fiind marcate cu dungi longitudinale albastre pentru apă și galbene pentru gaz, decalate la 90°. Țevile din polietilenă au suprafața interioară și exterioară netedă, sunt flexibile și rezistente la temperaturi exterioare de până la -30°C.

Țevile PEHD oferă diverse avantaje în comparație cu alte materiale pentru conducte, cum ar fi: costuri de întreținere mici, costuri de instalare reduse, forma flexibilă oferă ușurință la instalare în mediu înclinat, transport ușor datorită greutății reduse, durabile, gamă largă de temperatură, debit ridicat datorită suprafeței interioare netede, rezistență la seismicitate, utilizare cu ușurință a metodelor de îmbinare, rezistente la soare.

Tipurile de polietilenă livrate sunt:

PE 80 – conducte de gaz pentru rețeaua de distribuție a gazelor naturale cu o presiune de până la 4 bari sau conducte de apă potabilă cu o presiune de până la 16 bari – conducte de canalizare, conducte de evacuare, conducte industriale
PE 100 – aplicații de conducte cu solicitări ridicate

Țevile de PEHD pot fi fabricate în orice lungime. Cu toate acestea, din cauza cerințelor de transport și a ușurinței de manipulare la fața locului, lungimea țevilor HDPE este limitată și, în mod normal, sunt produse în lungimi standard de 6, 10, 12, 15, 24 și 30 de metri. La cerere, pot fi produse țevi PEHD cu lungimi de 50 și 100 de metri. Acestea se livrează în bare și/sau colaci.

Domenii de utilizare:

Durata de viată este apreciată la minim 50 de ani în cazul respectării condițiilor de presiune și temperatură precum și a tehnologiei de punere în operă.

Pentru conexiuni durabile! Contactează-ne!

Transport:

Livrăm rapid datorită stocului în permanentă completare, a producției continue și a logisticii de care dispunem intern sau prin partenerii externalizați.
* Atât livrarea în regim normal cât și cea în regim express este condiționată de stoc și de modalitățile de plată conform contract furnizare.