Țeavă din polietilenă și fitinguri pentru apă

Țeavă din polietilenă și fitinguri pentru apă

teava_din_polietilena_fitinguri_apa

Solicită acum ofertă de preț

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Cerințe / Detalii / Specificații:

  • Diametrul (ID - interior / OD - exterior).
  • Cantitatea (ml).
  • Localitatea în care desfășurați lucrarea.
  • Tip lucrare (podeț, canalizare, subtraversare).

Detalii:

Țevile din polietilenă presiune apă sunt produse prin extrudarea granulelor de polietilenă (PE80 sau PE100). ). Polietilena de înaltă densitate (HD) este un polimer termoplastic produs din etilenă. Țevile PEHD se caracterizează printr-un  comportament mecanic foarte bun, rezistență chimică excelentă, rezistență la radiatiile UV, la coroziune și abraziune, precum, și la temperaturi joase.

Țevile pentru transportul apei sunt de culoare neagră-omogenă și opacă fiind marcate cu dungi longitudinale albastre (pentru apă), decalate la 90°. Țevile din polietilenă, au suprafața interioară și exterioară netede, sunt flexibile și rezistente la temperaturi exterioare de până la -30°C.

Durata de viată este apreciată la minim 50 de ani în cazul respectării condițiilor de presiune și temperatură precum și a tehnologiei de punere în operă.

Domeniile de utilizare ale țevilor și fitingurilor din PE: rețele de distribuție a apei potabile pentru consumatori casnici și industriali; rețele de irigații și gospodărirea apelor; rețele de canalizare fie în sistem gravitațional, fie în presiune; rețele de canalizări interioare pentru construcții; transport de lichide alimentare sau industriale.

Țevile din polietilenă sunt produse prin extrudarea granulelor de polietilenă (PE80 sau PE100). Țevile sunt de culoare neagră-omogenă și opacă fiind marcate cu dungi longitudinale albastre-pentru apă și galbene-pentru gaz, decalate la 90°. Țevile din polietilenă au suprafața interioară și exterioară netedă, sunt flexibile și rezistente la temperaturi exterioare de până la -30°C.

Domenii de utilizare:

Durata de viată este apreciată la minim 50 de ani în cazul respectării condițiilor de presiune și temperatură precum și a tehnologiei de punere în operă.

Pentru conexiuni durabile! Contactează-ne!

Transport:

Livrăm rapid datorită stocului în permanentă completare, a producției continue și a logisticii de care dispunem intern sau prin partenerii externalizați.
* Atât livrarea în regim normal cât și cea în regim express este condiționată de stoc și de modalitățile de plată conform contract furnizare.