Despre noi

echipa corugat depozit

DEPOZIT ȚEVI / TUBURI CORUGATE

Cine suntem?

Acum mai bine de 20 ani, am început activitatea în domeniul construcțiilor, amenajărilor de drumuri și canalizare, ramura recunoscută ca una dintre cele mai vechi preocupări ale omului. Cunoștințele și experiențele acumulate ne oferă o bază solidă pentru a înțelege problemele și constrângerile pieței, astfel încât să oferim soluții inovatoare, precum produsul utilizat cel mai des de către noi până acum: țeavă corugată.

În anul 2020 am înfințat brandul corugat.ro iar asemeni eroilor din basme am crescut într-un an cât alții în șapte, mai precis la finalul anului 2021 am reușit să atragem peste 30 de primării în portofoliu, pe lângă clienții din zona privată.

Postăm săptămânal activitatea pe:

„Intenționa noastră este să dezvoltăm cel mai mare hub de tubulaturi corugate din România!„ declară Sorin Crețu, director general corugat.ro, omul din spatele poveștii de succes. Cu o vastă experiență în domeniul vânzărilor, Sorin știe că pentru o afacere profitabilă respectul și integritatea sunt două ingrediente indispensabile, care le aplică prin modul lui de a fi și de a interacționa cu clienții. Îl găsești mereu prezent atât la depozitul din Sibiu, cât și conectat online pe www.corugat.ro. Se ocupă cu eficiență de întrebările clienților și știe încotro să le canalizeze în companie.

Sorin Crețu
Sorin CrețuCEO
Read More
Colaborări durabile pentru conexiuni durabile!
Despre redare videouri echipa corugat tuburi
teava corugata cu garnitura
Misiunea noastră
Să livrăm oriunde în țară, într-un timp cât mai scurt, produsele corugat.ro, pentru conexiuni durabile!
Viziunea noastră
Să devenim brandul de referinţă în distribuția țevilor corugat, ca soluții economice dar performante, în realizarea sistemelor de canalizare, drenaj, subtraversări, podețe și căi de acces.
Valorile noastre

ȚEVI ȘI TUBURI CORUGATE

5-4-3-2-1 conexiune reușită

principale avantaje în folosirea tuburilor corugat:
mari beneficii ce le obții garantat prin colaborarea cu corugat.ro:
Unul din obiectivele de bază a unei execuții impecabile este de a aproviziona și susține activitatea pe șantier astfel încât programul de execuție să poată fi atins iar costurile să se poată încadra în bugetul prevăzut. Astfel, livrăm pentru dumneavoastră tuburi corugat:
dintre probleme cu care se pot confrunta beneficiarii când nu aleg un sistem durabil precum cel oferit de corugat.ro:
dintre acțiunile asumate de corugat.ro pentru parteneriate durabile, indiferent de oferta contractată:
intenție, pentru care echipa corugat.ro adoptă în toate demersurile respectul, integritatea, curajul și onoarea:
Dacă te-am convins, ia legătura cu noi să punem bazele unei conexiuni durabile.
Urmărește-ne și pe canalele de socializare, îți împărtășim informații utile și te ținem la curent cu proiectele noastre.