Despre noi

tevi corugate
DEPOZIT ȚEVI / TUBURI CORUGATE

Despre depozitul de tuburi corugate

Cu experiență vastă în domeniu, cu servicii complete și produse de cea mai înaltă calitate, realizate cu cea mai nouă tehnologie – pentru proiectele Dumneavoastră de construcții și amenajări, fie că sunt rezidențiale, industriale, agricole sau edilitare.

TEVI CORUGATE

Cea mai modernă tehnologie pentru proiectele Dumneavoastră!

Ne-am propus să devenim cel mai mare depozit de tuburi și țevi corugate din România. Și suntem foarte aproape să realizăm obiectivul. De ce ne-am propus asta? Pentru că, în experiența noastră de-a lungul anilor, am înțeles că tot ceea ce își doresc clienții este să primească ceea ce au nevoie, când au nevoie și în condiții avantajoase. Iar pentru a putea onora cu succes această cerere, CORUGAT.RO țintește să fie principalul hub de țeavă și tub corugat din România.

ȚEVI ȘI TUBURI CORUGATE

10 avantaje ale tuburilor corugate cu pereți dubli din polietilenă de înalta densitate:

1. Foarte bună rezistență mecanică datorită existenței a două straturi, structurii profilate și materialului utilizat: rezistență la deformare, rigiditate, flexibilitate, rezistență la șoc. În comparație cu alte sisteme de țevi oferă avantaje majore la manipulare, transport, depozitare, montare și fiabilitate. Durata de viață a tuburilor este de peste 50 ani.
2. Greutate specifică redusă: sunt ușoare în comparație cu alte sisteme de țevi (de 20 ori mai ușoare decât tuburile din beton de diametre similare) și sunt economice. Nu necesită utilaje speciale pentru manipulare (macarale, excavatoare, buldozere etc.). Tuburile cu diametre până la 500 mm pot fi manipulate manual iar cele de dimensiuni mai mari cu un utilaj ușor de ridicat (max. 280 kg la diametrul de 1000 mm SN8).
3. Preț mai mic cu până la 30% comparativ cu alte tuburi de același diametru și aceeași rezistență. Excelent raport preț/performanță/calitate.
4. Echilibru flexibilitate-rigiditate: permite evitarea unor obstacole pe timpul punerii în operă sau a unor imperfecțiuni de excavare. Nu se produc rupturi în cazul unor deplasări mici ale solului. Siguranță și ușurință în manevrare și montaj datorită faptului că tuburile sunt ușoare și nu sunt casante.
5. Prelucrare mecanică ușoară: tuburile pot fi tăiate cu ușurință și precizie la lungimile dorite, cu fierăstraie obișnuite, fără a fi necesare utilaje speciale, neexistand riscul spargerii.
6. Rezistență bună la șoc chiar și la temperaturi scăzute. Rigiditate bună la temperaturi ridicate.
7. Foarte bună rezistență chimică, superioară metalului, betonului sau PVC-ului, domeniul normal de lucru incluzând pH-uri cuprinse intre 2 și 12. Tuburile nu sunt afectate de microorganisme.
8. Peretele exterior profilat al tubului asigură rezistență mecanică deosebită iar peretele interior, neted, asigură foarte bune performanțe de transport al fluidelor: coeficientul de frecare al polietilenei de înalta densitate este mai mic decât al metalului, betonului sau PVC-ului, oferind caracteristici de curgere superioare.
9. Rezistența la abraziune este ridicată, superioară metalului, betonului, ceramicii sau PVC-ului, asigurând durabilitatea tubului chiar în cazul antrenării de aluviuni în fluidul transportat.
10. Mufa integrată oferă o cuplare simplă, ușoară și sigură, asigurând o foarte bună etanșare cu garnitură  livrată odată cu tubul. Greutatea specifică redusă permite utilizarea cu ușurință a tuburilor lungi de 6 metri, rezultând un număr redus de conexiuni – implicând ușurință la montaj, siguranță mărită în exploatare și costuri reduse.