Despre noi

Suntem o companie cu vasta experienta in domeniul constructiilor, amenajarilor si modernizarilor de drumuri si canalizare.

Am inceput in urma cu peste 20 ani, cu incredere ca vom ajunge sa livram servicii de calitate clientilor din judetul Sibiu si din Romania. Oferind seriozitate si promtitudine, am crescut natural iar recomandarile clientilor au ajuns sa mearga inaintea brandului nostru si sa ne faca cea mai buna reclama:recomandarea.

Azi, dupa multa munca si dedicare, suntem in topul companiilor de constructii din judetul Sibiu.

Intr-un timp si la un pret rezonabil iti livram din stoc si la comanda urmatoarele categorii de produse:scule, unelte, materiale  de constructii,  tevi din HDPE pentru gaz, apa potabila, drenaje, canalizari, irigatii, fitinguri pentru retelele mai sus mentionate, fose septice, sisteme de epurare, aparate de sudura in termoplastice, utilaje agricole.Vindem atat en-gros cat si en-detail.

Experienta

Principalele domenii de utilizare ale tevilor din polietilena de înalta densitate, sunt :
• retele de distribuire a apei potabile;
• retele de distribuire a gazelor combustibile;
• sisteme de drenaj;
• retele de canalizare urbana;
• sisteme de epurare civila: fose septice, fose biologice IMHOFF, fose cu sedimente active (aerare), degresoare, filtre aerobe/anaerobe, micro-statii de pompare, etc;
• retele de irigare;
• linii pentru transportul lichidelor alimentare;
• linii pentru transportul lichidelor industriale;
• conducte pentru lichide abrazive;
• sisteme de protectie a retelelor de telecomunicatii, conducte pentru manta protectie.

CU NOI MEȘTEREȘTI LA SIGUR.

Impreuna cu intreaga echipa corugat, ne propunem sa oferim micilor si marilor mesteri, solutii la proiectele lor. Fie ca e vorba de mentenanta unui imobil, a unei curti sau gradini pana la amenajarea drumurilor stradale, a trotuarelor, a sistemelor de canalizare sau ridicarea unei constructii, aici la corugat gasiti solutii complete.
Cu noi mesteresti la sigur, nu e un simplu slogan. E experienta anilor petrecuti pe santierele unde am implementat proiecte si sisteme complexe. Te asteptam la noi ca sa mesteresti la sigur.
0
Specialisti
0
Clienti multumiti
0
Proiecte filanizate

5 MOTIVE PENTRU CARE SA NE ALEGI

Oferim clientilor nostri produse si servicii la cele mai înalte standarde de calitate
Ne respectam angajamentele catre toti partenerii nostril
Intelegem si satisfacem nevoile clientilor, oferindu-le produse si servicii accesibile si calitative, obtinute prin utilizarea de echipamente de ultima generatie.
Lucram in echipa iar asta ne ajuta sa furnizam cele mai profesioniste solutii clientilor nostril
Investim permanent in noi si suntem deschisi spre a invata de la partenerii nostril. Consideram ca ascultarea clientului e esentiala in furnizarea solutiilor optime.

COMPANIA NOASTRA IN FOTO