Țeavă de protecție corugată

Țeavă de protecție corugată

teava_de_protectie_corugata

Solicită acum ofertă de preț

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Cerințe / Detalii / Specificații:

  • Diametrul (ID - interior / OD - exterior).
  • Cantitatea (ml).
  • Localitatea în care desfășurați lucrarea.
  • Tip lucrare (podeț, canalizare, subtraversare).

Detalii:

Ţeava de protecţie corugată 450N

Teavă corugată cu perete dublu din polietilenă de înaltă densitate(PEHD) ELCOR 450N pentru protecţia cablurilor electrice şi pentru reţelele de telecomunicaţie îngropate, cu diametre exterioare de la 40mm la 200mm. Ţevile se produc in conformitate cu SR EN 61386-1 şi ENEL DS 4247 RO cu peretele exterior de culoare roşie/gri/negru şi peretele interior de culoare neagră.

Ţeava de protecţie corugată 750N

Teavă corugată cu perete dublu din polietilenă de înaltă densitate(PEHD) ELCOR 750N pentru protecţia cablurilor electrice şi pentru reţelele de telecomunicaţie îngropate, cu diametre exterioare de la 110mm la 200mm. Ţevile se produc in conformitate cu SR EN 61386-1 şi ENEL DS 4235 RO cu peretele exterior de culoare roşie/gri/negru şi peretele interior de culoare neagră.

Spre deosebire de ţeava pentru protecţie cabluri ELCOR 450N, aceasta are prorpietăţi mecanice mai bune, cu o rezistenţă la compresiune de 750N / mp.

Pentru conexiuni durabile! Contactează-ne!

Transport:

Livrăm rapid datorită stocului în permanentă completare, a producției continue și a logisticii de care dispunem intern sau prin partenerii externalizați.
* Atât livrarea în regim normal cât și cea în regim express este condiționată de stoc și de modalitățile de plată conform contract furnizare.