fbpx
corugat logo
tub canalizare corugat

Cum vrea Corugat.ro să dezvolte cel mai mare hub de tubulaturi corugate din România

Sectoarele de construcții și instalații sunt, prin excelență, unele din- tre cele mai dinamice în ceea ce privește capacitatea de inovare și tehnologiile noi utilizate. Pe această piață, soluția de tip țeavă corugată îndeplinește condițiile unei soluții tehnologice de vârf și oferă cel mai bun raport calitate-preț prin: rapiditatea punerii în operă, garanție de 100 ani, rezistență la temperaturi extreme, prețul cu 20-30% mai scăzut decât țeava PVC sau alte soluții de tip tubulatură de beton.

Țeava corugată este soluția pe care o iau în considerare în prezent și proiectanţii români care s-au aliniat standardelor de calitate internaționale. ,,O aliniere la standardele europene înseamnă adop- tarea soluțiilor tehnologice inovatoare în lucrările de infrastructură apă- canalizare, iar țeava corugată o putem compara cu Iphone 13 PRO MAX sau Samsung S22 ULTRA, în materie de telefonie mobilă, cu precizarea că țeava corugată reprezintă soluția economică, dar performantă” a de- clarat Sorin Crețu, Director General Corugat.ro

Cum a reușit start up-ul Corugat.ro să atragă în primul an de existență peste 30 de primării în portofoliu

Deși echipa avea peste 20 de ani de experiență în domeniul construcțiilor, amenajărilor și modernizărilor de drumuri și canalizare, Corugat.ro este un start up înființat în 2020, care a reușit să atragă în primul an de existență peste 30 de primării în portofoliu, pe lângă clienții din zona de business privată.

Ce face diferit Corugat.ro? În primul rând, vine cu o abordare nouă în domeniul construcțiilor, își valorifică punctele forte, gândind strate- gic, pe termen lung.

Primul diferențiator: furnizează doar soluții de tip țeavă corugată de calitate excepțională, vârful tehnologic disponibil în prezent pe piața mondială, produse pentru care nu au primit niciodată nicio reclamație. Produsele au la zi toate avizele de conformitate și normele ISO în vigoare (ISO 9001; ISO14001) și sunt fabricate în conformitate cu toate cerințele calitative.

Echipa facilitează transport în regim expres, cu livrări între 24h și 48 h oriunde în țară. De la anumite praguri valorice în sus, Corugat.ro oferă și transportul gratuit.

În plus, echipa Corugat înțelege urgența din domeniul construcțiilor și asigură o ofertare rapidă, personalizată, în funcție de cantitate, distanță, necesitate/urgență în șantier. Un alt aspect pe care alți com- petitori îl pierd din vedere: brandingul, comunicarea strategică, pre- cum și investițiile în zona de shop online pe www.corugat.ro.

Cum vrea Corugat.ro să dezvolte cel mai mare hub de tubulaturi corugate din România

Toate demersurile întreprinse până în prezent de Corugat.ro au fost articulare în jurul obiectivului principal de a dezvolta cel mai mare hub de tubulaturi corugate din România. ,,În acest moment dispunem de un teren de 10 000 mp la Șeica Mare, jud. Sibiu, teren care în proporție de 50% este amenajat și pregătit pentru stocuri de tubulatură corugată pe toate dimensiunile care se găsesc pe piața europeană. Anul acesta vom amenaja și restul suprafeței de teren, iar spre finalul anului intenționăm să mai achiziționăm un teren lipit de cel existent, cu suprafață de 10 000 mp. În acest fel, prin stocuri mari, reducem timpii de așteptare și de livrare în șantierele românești, economisind timpii și banii firmelor partenere, echipele din șantier având tubulatura în santier într-un interval de 1-3 zile de la comandă. Iar prin Linia Ex- pres vom livra în 24-48 h de la comandă” a explicat Sorin Crețu, Direc- tor General Corugat.ro

Ce cred primarii despre Corugat.ro

Nicolae Șușa, Primarul Comunei Șeica Mare: ,,Odată cu inaugurarea Corugat.ro în Șeica Mare, am reușit să venim cu soluții inovatoare în cadrul lucrărilor de amenajare podețe, căi de acces, subtraversări, captări de ape pluviale și râuri, adoptând soluția tip țeavă corugată. Comparativ cu alte soluții utilizate până acum, țevile corugate vin la pachet cu un preț mai mic, rapiditate în montaj, rezistență crescută și nu avem nevoie de macarale pentru manipulare, ceea ce contribuie la un cost mai scăzut al întregii lucrări cu 20-30%. Recomand echipa Corugat.ro pentru seriozitate, implicare și viteza în a furniza în timp util tubulaturile.”

Distribuie articol

Postăm săptămânal pe facebook!
Vezi activitatea Corugat.ro