Țeavă PVC-U și fitinguri canalizare

Țeavă PVC-U și fitinguri canalizare

depozit tuburi pvc

Solicită acum ofertă de preț

Detalii:

Pentru rețele de canalizare țeava din policlorură de vinil neplastifiată este tipul de material utilizat de peste 80 de ani și majoritatea acestora sunt în uz. Țevile din PVC au o varietate de utilizări atât în mediul rezidențial, comercial cât și industrial. Utilizările cele mai frecvente sunt pentru canalizare menajeră și canalizare pluvială în sistem gravitațional.

Țevile PVC-U sunt livrate în varianta multistrat cu respectarea standardelor SR EN 13476-1/2.

Îmbinarea țevilor și fitingurilor se face în sistemul mufă cu garnitură. Țevile sunt fabricate cu o mufă integrată la unul din capete și cu șanfren la celălalt capăt. Acest design permite montarea unei garnituri în capătul cu mufă și protejarea garniturii (din EPDM) în timpul operațiunilor de montare. Țevile sunt livrate cu garnitura montată în mufă.

Gama de țevi multistrat PVC-U livrate cuprinde diametrele nominale:110, 125, 160, 200, 250, 315, 400, 500, 630mm în gama SN2, SN4, SN8.

Țevile  sunt  prevăzute  cu  mufă  coextrudată  și  garnitură.  Lungimile  standard  la  care  se livrează produsele sunt 1,2,3,4 respectiv 6m. Alte lungimi sunt posibile la cerere.

Țevile din PVC-U au o durată de viață lungă și sunt suficient de durabile pentru a rezista presiunii și condițiilor meteorologice. Țevile din PVC-U sunt și eficiente din punct de vedere al costurilor privite pe întreaga lor durată de viață. Acest lucru include costurile de achiziționare a țevilor, de instalare, de operare și întreținere și de demontare a conductei. Țevile din PVC-U sunt invulnerabile la coroziunea externă subterană, precum și la coroziunea internă a țevilor și nu dezvoltă scurgeri, ceea ce le face o alegere bună pentru aplicațiile sensibile la apă.

Țevile PVC-U prezintă risc scăzut de deteriorare a materialelor prin țeavă, acestea sunt potrivite pentru majoritatea proiectelor de infrastructură de apă, deoarece pot transporta majoritatea acizilor, a soluțiilor alcaline și apoase, saramură, uleiuri minerale, grăsimi, alcooli și a altor substanțe chimice.

Țevile din PVC au un istoric dovedit de performanțe excelente pe termen lung și oferă o durată de viață extinsă, fără probleme.

Pentru conexiuni durabile! Contactează-ne!

Transport:

Livrăm rapid datorită stocului în permanentă completare, a producției continue și a logisticii de care dispunem intern sau prin partenerii externalizați.
* Atât livrarea în regim normal cât și cea în regim express este condiționată de stoc și de modalitățile de plată conform contract furnizare.