Țeavă corugată și fitinguri

Țeavă corugată și fitinguri

Solicită acum ofertă de preț

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii

Cerințe / Detalii / Specificații:

  • Diametrul (ID - interior / OD - exterior).
  • Cantitatea (ml).
  • Localitatea în care desfășurați lucrarea.
  • Tip lucrare (podeț, canalizare, subtraversare).

Detalii

Țeava corugată cu perete dublu din polietilenă de înaltă densitate (HDPE) este un nou tip de țeavă cu perete interior neted și structură de perete exterior în formă de inel.

Are o capacitate puternică de susținere a presiunii, greutate redusă, instalare simplă, siguranță și fiabilitate, performanțe bune de etanșare și rezistență puternică la coroziune.
Poate fi utilizat pe scară largă în proiecte de evacuare ape uzate menajere; diverse proiecte industriale și agricole de livrare a apei și de irigații; proiecte rutiere: cum ar fi căi ferate, autostrăzi, stadioane; construcții podețe și căi de acces.

Țevile se livrează la lungimi de 6m, 6.21m, 6.55m, 6.75m în funcție de producător și clasa de rezistență.

Toate diametrele pot fi realizate în clasele de rezistență a inelelor SN 4 sau SN 8. Această gamă de rezistență a inelelor permite alegerea optimă a țevilor în conformitate cu calculul static.

Pentru conexiuni durabile! Contactează-ne!

Transport:

Livrăm rapid datorită stocului în permanentă completare, a producției continue și a logisticii de care dispunem intern sau prin partenerii externalizați.
* Atât livrarea în regim normal cât și cea în regim express este condiționată de stoc și de modalitățile de plată conform contract furnizare.