Accesul dumneavoastra la acest site ( CORUGAT.RO ) se supune Politicii de confidentialitate si implica acceptul dumneavoastra cu privire la aceasta, reprezentand o intelegere intre parti.

Website-ul CORUGAT.RO reprezentat prin firma – STARK SRL

RO10528675

J32/227/2018

STARK SRL se angajeaza sa foloseasca datele furnizate de utilizatorii site-ului numai in scopul realizarii unei relatii contractuale cu acestia si pentru transmiterea de informatii privind functionarea site-ului si existenta unor oferte, promotii sau intrari noi de produse.

STARK SRL nu promoveaza SPAM-ul si nu furnizeaza adresa dumneavoastra de e-mail unor terti.

STARK SRL   va respecta drepturile conferite de legea nr. 677/2001 completata cu legea nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date.

STARK SRLutilizeaza adresele IP ale utilizatorilor doar pentru statistici de uz intern, afisarea de informatii personalizate si pentru o securitate sporita a site-ului.

STARK SRL isi rezerva dreptul de a modifica si actualiza in orice moment continutul acestui site fara o notificare prealabila.

Confidentialitatea datelor transmise prin intermediul site-ului eurounelte.ro este asigurata de un certificat SSL cu dubla validare:

  • validare domeniu web
  • validare entitate economica

I.Datele operatorului:

II.Categoriile de date prelucrate:

III.Temeiul prelucrării:

IV.Destinatarii datelor:

V.Angajamentele STARK SRL:

VI.Drepturile persoanei fizice în legătură cu datele sale: