corugat logo

Cui se adresează CORUGAT.RO?

5 tipuri principale de clienți-țintă care pot beneficia de avantajele tuburilor corugate

1. Primării

teava corugata podete

Lucrările edilitare, fie că vorbim despre proiecte mari, de anvergură, ori de mici modificări, îmbunătățiri sau reparații au nevoie de produse de calitate. Iar când spunem calitate, referindu-ne la tuburi și țevi corugate, cu fitingurile și accesoriile aferente, vorbim despre: rezistență în timp (din toate punctele de vedere: mecanic, de șoc, de temperatură, chimic etc.)  – care nu necesită intervenții/schimbări de-a lungul trecerii vremii, ușurință în manipulare și punere în operă – care nu necesită operațiuni sau utilaje speciale și preț concurențial avantajos, însoțit de servicii suplimentare complete.

Așadar, dacă localitatea Dumneavoastră are nevoie de: sisteme de canalizare, sisteme pluviale, construcție poduri și podețe, subtraversări de drumuri/autostrăzi/căi ferate, regularizări cursuri de apă, sisteme de drenaj sau protecție cabluri subterane – CORUGAT.RO vă oferă toată gama de dimensiuni de tuburi și țevi corugate, plus serviciile aferente – accesorii, consultanță, transport, pentru ca proiectul să fie dus la bun sfârșit și să dureze.

tuburi corugate

2. Investitori (industrie și agricultură)

Investițiile Dumneavoastră, ca toate investițiile în general, au mai mult scopuri: să soluționeze o problemă/necesitate de pe piață, să ofere avantaje – prin produse și servicii – clienților cărora li se adresează, să asigure condiții de muncă corecte pentru angajați și, nu în ultimul rând, să aducă profit investitorilor.

CORUGAT.RO poate răspunde acestor cerințe atunci când alegeți un parteneriat cu noi. Pentru că produsele oferite de CORUGAT.RO – tuburi și țevi corugate, fitinguri și accesorii, vin ca o soluție reală și eficientă pentru instalațiile de canalizare, pluviale și de drenaj, protecție cabluri, ventilare spații de producție, depozite, hale și ferme și sisteme de irigații.

Astfel, investiția Dumneavoastră are parte de cele mai noi tehnologii în ceea ce privește aceste aspecte, oferindu-vă soluția perfectă, la cel mai bun preț și în cele mai bune condiții – însoțite de servicii complete. Investiți cu încredere și alegeți un parteneriat de durată și plin de beneficii alături de CORUGAT.RO.

tevi corugate

3. Dezvoltatori imobiliari

Piața imobiliară este încă în plină dezvoltare, pe măsură ce investițiile în acest domeniu cresc, iar cererea este din ce în ce mai mare și mai selectivă.

Concurența devine tot mai acerbă și este nevoie de elemente care să facă diferența, în modul pozitiv, în ochii și opțiunile clienților și a potențialilor clienți. Unul dintre aceste elemente este folosirea produselor și a materialelor de calitate în dezvoltarea proiectelor rezidențiale.

Cum vă poate ajuta CORUGAT.RO să aduceți un plus semnificativ proiectului Dumneavoastră, indiferent de amploarea sau forma lui?Vă oferim tuburi și țevi corugate pentru multiple utilizări în cadrul proiectului: tub corugat pentru canalizare, tub corugat pentru scurgere pluvială, tub corugat pentru protecție cabluri, intubări văi și șanțuri etc., astfel încât tot ceea ce ține de acest aspect al funcționalității în cadrul proiectului Dumneavoastră imobiliar să fie ”acoperit” cu succes. În plus, gama diversificată, stocurile mari, serviciile și produsele adiționale și, nu în ultimul rând, disponibilitatea lor și transportul vin în întâmpinarea Dumneavoastră, pentru a vă ușura munca și a vă scuti de bătăi de cap.

fitinguri tuburi corugate

4. Furnizori de utilități

În ultima perioadă există această tendință (necesară și eficientă), ca toate utilitățile să fie ”îngropate”: cabluri, fire, trasee etc. De aceea, pentru furnizorii de utilități sau sub-contractori ai acestora, CORUGAT.RO vine cu soluția completă de tuburi și țevi corugate pentru protecția lor pe sub pământ – toate dimensiunile, formele și serviciile adiționale incluse, fără timpi de așteptare și adaptate/personalizate proiectului.

De cealaltă parte, din punct de vedere al canalizării și scurgerilor pluviale, vechimea sistemelor actuale, în multe dintre cazuri, impune schimbarea, îmbunătățirea sau repararea lor. Totodată, în multe localități este impetuos necesar mărirea capacității acestora sau chiar instalarea de sisteme noi, de la zero.

În toate aceste cazuri, CORUGAT.RO este soluția ideală. Faptul că țintim să fim cel mai mare Hub de tuburi corugate, țevi corugate, fitinguri și accesorii din țară este o dovadă (1) că înțelegem nevoia acestor produse și importanța lor prezentă și viitoare și (2) că ne dorim să furnizăm cele mai bune produse, cele mai complete servicii, în cel mai scurt timp și la cele mai bune prețuri. Și să oferim parteneriate pe care clienții știu că se pot baza.

diamtru tub corugat

5. Clienți casnici

Credem cu tărie că nu există ”proiecte mici” sau ”prea mici” și suntem onorați când clienții apelează la noi pentru amenajarea propriei case sau a casei de vacanță. Fie că pavați sau repavați curtea, este bine să țineți cont de scurgerile și canalizarea de sub acest pavaj și să vă asigurați că ele sunt conforme și corespunzătoare, pentru a nu fi nevoie de muncă suplimentară în viitor, după ce pavajul este pus.

De aceea, CORUGAT.RO vă oferă consultanță în această privință și vă poate fi de folos cu o soluție personalizată de tuburi/țevi curugate pentru canalizare, scurgere pluvială sau orice este nevoie pentru locuința Dumneavoastră din acest punct de vedere.

Așadar, oricare ar fi proiectul și oriunde ar fi nevoie de tub și țeavă corugată, este bine să știți că în județul Sibiu, comuna Șeica Mare, dar și pe www.corugat.ro, noi, cei de la CORUGAT.RO, muncim zi de zi pentru a deveni cei mai buni în acest domeniu. Iar rezultatele concrete, proiectele onorate, multiplele parteneriate aflate în plină desfășurare și clienții mulțumiți ne recomandă și pentru prioiectul Dumneavastră.

Indiferent din care categorie de clienți faceți parte, veți primi de la noi profesionalism, servicii complete și, ce este ce mai important – exact produsele de care aveți nevoie, livrate la timp și la prețul corect.

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!
Vezi activitatea Corugat.ro
Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.