corugat logo

CORUGAT.RO – Parteneri de încredere pentru proiecte durabile

Dezvoltarea comunităților rurale reprezintă, fără dar și poate, o prioritate. Iar când spunem dezvoltare, ne referim la nivel de trai, la confort, la spații publice puse la punct, la administrație eficientă și la investiții inteligente și orientate spre oameni. Cum și de ce poate fi Corugat.ro partenerul de încredere al Primăriilor și al companiilor de construcții pentru toate aceste aspecte?

tevi corugate

Venim cu răspunsul la această întrebare prezentându-vă 3 argumente clare și relevante – pe care le considerăm atuurile noastre principale, și anume: 

1. Produse de calitate, versatile și cu plajă largă de utilizare – Țevi corugate/riflate din HDPE cu mufă și garnitură inclusă, potrivite oricărui proiect de investiție:

 • Sisteme de canalizare menajeră, pluvială și industrială;
 • Sisteme de drenaj pentru ape pluviale;
 • Subtraversări și drenaje pentru drumuri, autostrazi și căi ferate;
 • Construcții podețe și căi de acces;
 • Protecție cabluri subterane;
 • Diverse amenajări hidrotehnice.

2. Experiența de peste 20 de ani în domeniu. Sau cel mai mare câștig al nostru – anii de succese, realizări, împliniri și proiecte finalizate, adunați în experiența și în competențele echipei noastre. Am învățat, de-a lungul anilor, prin muncă susținută, că suntem capabili să ne adaptăm, să depășim așteptări, să onorăm impecabil cerințele clienților, iar asta ne-a motivat întotdeauna. Iar motivația s-a transformat în pasiune, în dorința de a face tot mai mult și mai bine și, implicit, în rezultate concrete. Proiect după proiect. Parteneriat după parteneriat. Și așa ajungem la atuul numărul 3…

3. Garanția unui parteneriat de încredere. Pentru că…

 • Oferim clienților noștri produse și servicii la cele mai înalte standarde de calitate.
 • Ne respectăm întocmai angajamentele luate – iar acesta este unul dintre secretele succesului și dezvoltării noastre în timp.
 • Înțelegem și satisfacem nevoile clienților, oferindu-le produse și servicii accesibile și calitative, obtinuțe prin utilizarea de echipamente de ultimă generație.
 • Lucrăm în echipă, iar asta ne ajută să furnizăm cele mai profesioniste soluții – complete și adaptate.
 • Investim permanent în noi și suntem deschiși spre a învața de la partenerii noștri. Considerăm că ascultarea clientului e esențială în furnizarea soluțiilor optime.

De aceea, primul pas este să luați legătura cu noi și suntem siguri că, împreună, putem dezvolta proiectul pe care vi l-ați propus. Cu succes!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!
Vezi activitatea Corugat.ro
Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.