corugat logo
tuburi corugate depozit

5-4-3-2-1 conexiune reușită cu corugat.ro

5 principale avantaje în folosirea tuburilor corugat:

1. Asigură conexiuni durabile pentru sisteme de canalizare menajeră și pluvială

Durabilitatea construcțiilor este definită ca intervalul de timp în care construcția își păstrează toate proprietăţile de funcționare stabilite inițial. În cazul unor rețele de canalizare caracteristică de durabilitate e una esențială. Calitatea materialelor utilizate are un rol definitoriu. Producătorii de tuburi corugate garantează o durată de viață peste 50 ani, fără măsuri speciale de întreținere, cu condiția respectării prescripțiilor de transport, depozitare, manipulare, alegere și instalare recomandate de aceștia.

Durabilitatea este proprietatea de a rezista la coroziune, la degradarea materialului, de a rezista la diferite condiții de mediu și/sau altor condiții de exploatare. Abraziunea și coroziunea chimică sunt cele mai frecvente probleme de durabilitate pentru conductele de canalizare.

Corugat.ro livrează țevi corugate cu pereți dubli din PEHD, cu o durată de viață peste 50 ani pentru conexiuni durabile!

2. Sunt practice și convenabile în ceea ce privește transportul și montarea

Țevile corugate au greutate redusă comparativ cu alte tipuri de țevi destinate colectării apelor uzate și alimentării cu apă. La diametrul exterior de 110 mm greutatea este de 0.65-0.70 kg/m, iar la diametrul de 1000 mm este 31-36 kg/m, în funcție de producător.

Datorită valorilor mici a greutății conductelor, manipularea, transportul și instalarea se realizează cu ușurință, cu un rezultat benefic și anume timpul câștigat.

Corugat.ro livrează țevi într-un timp scurt oriunde în țară, orice diametru, orice cantitate!

3. Oferă rezistență și rigiditate ridicată pentru sisteme eficiente cum ar fi poduri și podețe pentru acces, subtraversări de drumuri, autostrăzi și căi ferate

Țevile utilizate la subtraversări de drumuri, autostrăzi, căi ferate sunt supuse unor vibrații mari. Acest fapt poate duce la fisuri și crăpături.

Dar nu se întâmplă în cazul alegerii tuburilor corugate din polietilenă de înaltă densitate. Acest material are o rezistență și rigiditate ridicată, utilizându-se cu succes în condiții de trafic greu.

4. Au rezistență la apă și medii agresive, devenind opțiunea numărul unu pentru sisteme de colectare ape de ploaie, respectiv ape uzate ce conțin substanțe chimice

Tuburile corugate cu pereţi dubli din polietilenă de înaltă densitate sunt produse pentru transportul apei, cum ar fi canalizare pluvială, menajeră, conducte drenaj, fiind rezistente la medii apoase și condiţii de sol agresive.

5. Se caracterizează prin flexibilitate și elasticitate sporită, facilitând montarea indiferent de forma de relief

Flexibilitatea este un alt factor important în realizarea rețelelor de utilități. O flexibilitate mai mare este legată de o performanță mai bună pe durata de viață a instalației. Aplicațiile îngropate sunt costisitoare și consumatoare de timp, astfel încât este esențial ca țevile să prelungească durata de viață utilă a instalației. Țevile corugate sunt evaluate în mod obișnuit pentru o durată de viață utilă de 50, 75 sau chiar 100 de ani sau mai mult.

De cele mai multe ori, în șantier apar diverse obstacole care necesită schimbări de direcție a rețelei iar cu țevile corugate soluțiile tehnice sunt optime.

Corugat.ro îți oferă colaborări durabile, pentru conexiuni durabile! Vizitează pe www.corugat.ro și contactează-ne pentru ați oferi ofertă personalizată și mai multe detalii despre avantajele țevilor corugate!

Distribuie articol

Urmărește-ne pe YouTube!
Postăm săptămânal pe facebook!
Vezi activitatea Corugat.ro
Pentru furnizarea unui serviciu îmbunătățit folosim cookies.🍪 Continuarea navigării se consideră acceptare a politicii de cookies.